Campionate

VIDEO Marea speranță a Nigeriei recunoaște că are ofertă de la Arsenal: "Henry a fost idolul meu dintotdeauna"

Articol de Cristian Toma  —  sâmbătă, 03 iunie 2017

Atacantul nigerian al lui KAS Eupen, Henry Onyekuru (19 ani), a admis că are o ofertă de la Arsenal Londra.

Anunțul a fost făcut de Onyekuru pe pagina de twitter a Federației Nigeriene de Fotbal. Publicația goal.com susține că Arsenal este dispusă să activeze clauza de 6,8 milioane de lire sterline pentru achiziționarea sa.

"Este o senzație plăcută ca un club ca Arsenal să facă o ofertă pentru mine, datorită muncii mele grele depuse la antrenamente și în meciuri. Aștept, muncesc în continuare și vom vedea cum decurg lucrurile după meciurile naționalei", a spus Onyekuru.

Nigerianul a mai declarat că este fan al echipei londoneze și și-ar dori să îi calce pe urme idolului său Thierry Henry.

"Thierry Henry a fost întotdeauna idolul meu de când eram copil. Îmi place să-l văd cum joacă, îmi place să urmăresc Arsenal și intru adesea pe YouTube pentru a viziona majoritatea jocurilor sale. Acest transfer ar fi ca un vis devenit realitate", a mai declarat Onyekuru.

Produs al academiei qatareze Aspire, africanul a venit la Eupen în iulie 2015. În acest sezon, a marcat 12 goluri în 28 de jocuri. El mai are contract cu Eupen până în iulie 2020.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.