Tenis

VIDEO+FOTO Halep scapă de una dintre cele mai dificile adversare de la Roland Garros » Muguruza a fost eliminată în optimi și a plâns la conferință: "Nu mă așteptam la așa ceva!"

+10 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 June 2017

Campioana de anul trecut de la Roland Garros, Garbine Muguruza (5 WTA), a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de Kristina Mladenovici (14 WTA).

Franțuzoaica s-a impus în trei seturi, 6-1, 3-6, 6-3, în urma unui meci care a durat două ore. Muguruza era favorita a patra la turneul din acest an, dar nu a reușit să-și apere titlul cucerit în 2016.

În runda următoare, Mladenovici o va înfrunta pe Timea Bacsinszky, care a trecut de Venus Williams în trei seturi, 5-7, 6-2, 6-1. Franțuzoaica s-ar putea întâlni cu Simona Halep în finală, în cazul în care cele două jucătoare se califică în ultimul act.

Muguruza și Mladenovici se mai întâlniseră o singură dată în circuit până acum, la turneul din Maroc, în 2015, când tot jucătoarea franceză s-a impus, în două seturi, 7-6(4), 7-6(4).

CU NERVII ÎNTINșI

Jucătoarea de 23 de ani ani a fost extrem de nervoasă pe durata partidei și la final, țipând la un copil de mingi. La conferința de presă, Muguruza a început să plângă atunci când s-a referit la reacția publicului (minutul 2:53), care i-a sărbătorit fiecare eroare și i-a stricat să plece acasă, în Venezuela, și a avut nevoie să ia o scurtă pauză.

"Publicul a fost extrem de dificil, îi înțeleg, dar... Au fost duri, ar trebui să aibă mai mult respect. Arbitrul a trebuit să-i calmeze mereu. Nu am venit aici să-mi fac dușmani, îmi place să joc la Roland Garros, așa că nu mă simt deloc bine acum", a spus Garbine. 

Citește și: Duel cu istoria » Cum prefațează Halep și Suarez Navarro duelul pe care îl vor avea în optimi: "Va fi spectacol"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.