Tenis

S-a anunțat ora meciului Halep - Suárez Navarro » Simona țintește înălțimile! Joacă luni pentru un loc în sferturile de finală de la Roland Garros

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Roxana Fleşeru  —  Sunday, 04 June 2017

Simona Halep va juca în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros contra Carlei Suárez Navarro (23 WTA), luni, de la ora 12:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO.

A patra jucătoare a lumii joacă mâine în optimile de finală. Calificarea în această fază i-a adus Simonei Halep o nouă performanță. Până acum nu reușise să acceadă în ani consecutivi în săptămâna a doua la Roland Garros.

Ea a izbutit să repete parcursul până cel puțin în optimi de finală doar la Australian Open, când a ajuns în sferturi de finală în 2014 și 2015 și la US Open, când a legat semifinalele din 2015 cu sferturile de finală din 2016.

În acest an, la Roland Garros, românca a reușit să-și apere rezultatul de anul trecut, optimi de finală, dar speră la mai mult. "E plăcut să fiu din nou în săptămâna a doua la Paris. Am jucat bine până acum și cel mai important este că am crescut de la meci la meci. Știu că mai e loc de crescut, lucru care îmi dă încredere pentru ce urmează", a spus Simona Halep.

Luni, ea o întâlnește pentru un loc în sferturi de finală pe Carla Suárez Navarro, 23 WTA, o specialistă a jocului pe zgură, pe care o conduce cu 6-5 în întâlnirile directe.

Dar Simona Halep nu a reușit să o învingă niciodată pe suprafața roșie, românca având 5-1 pe hard și 1-0 pe iarbă. Spanioloaica în vârstă de 28 de ani este pentru a douăsprezecea oară în săptămâna a doua la un turneu de Mare Șlem.

14-7 este raportul dintre victorii și înfrângeri la Roland Garros pentru Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.