Liga 1

FOTO+VIDEO Superreportaj din localitatea românească în care oamenii nu sunt în majoritate suporteri steliști » Sepsi, gașca lui Attila

+4 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 June 2017

Există o localitate din România în care oamenii nu sunt în majoritate suporteri steliști. Nu datorită tradiției echipei pe care ar avea-o Sepsi, doar că în Sfântu Gheorghe clubul-emblemă e Ferencvaros.

Verzii de la Budapesta sunt "granzii" la care se raportează covăsnenii, chiar dacă Sepsi OSK va debuta în stagiunea viitoare în Liga 1.

În formula de start sunt numai doi maghiari, portarul Niczuly și vârful Hadnagy. Primul a fost adus de la U Cluj după falimentul "șepcilor-roșii", atacantul e numele cel mai important din lot, cu un istoric decent în primele două divizii din România.

Attila va face 37 de ani în septembrie, dar a produs promovarea cu 27 de goluri doar în campionat! Cel mai bun sezon din cariera lui.

Covăsnenii nu au o istorie importantă în fotbalul românesc, se vor afla pentru prima oară printre "granzi". Evenimentul e important și în Ungaria. Televiziunea națională M1 a transmis în direct de la Sfântu Gheorghe și a deschis jurnalul de știri din sport cu vestea că Sepsi a promovat în Liga 1.

Reportajul complet din Sfântu Gheorghe poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.