Stranieri

Maxim se gândește să plece după ce a promovat în Bundesliga » Ce a spus mijlocașul despre transfer

FOTO: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 05 iunie 2017

Alexandru Maxim, 28 de ani, a revenit cu VfB Stuttgart în Bundesliga, dar ar putea pleca în scurt timp.

Mijlocașul n-a uitat că abia pe finalul stagiunii trecute, după accidentarea unui coechipier, Mane, și-a câștigat locul în echipă. Motiv pentru care, la plecarea în concediu, a refuzat să-și exprime atașamentul față de șvabi: "Nu știu dacă rămân la VfB. Deocamdată, merg acasă. Sunt invitat la nunta unui prieten. Voi lua o decizie la întoarcerea din vacanță".

Maxim și-a pus problema unui transfer și în mercato din ianuarie. Mainz, din Bundesliga, Leeds United (Championship) sau Club America (Mexic) i-au făcut oferte concrete. Inclusiv China a fost o variantă.

În cele din urmă a rămas la Stuttgart, însă impresarul Herbert Briem a precizat: "Dacă va fi să plece de la VfB, în vară, se va transfera doar la o formaţie de primă ligă şi pe un salariu măcar la fel de mare". Adică 1,5 milioane euro pe sezon. 

2019 e anul în care-i expiră lui Maxim contractul cu VfB Stuttgart

25de apariții, din 34 posibile, a bifat Alex sezonul trecut în 2. Bundesliga (1.463 minute). Are 5 goluri și 7 assisturi

"Maxim e un mister, o cutie cu surprize. Are un potențial imens, face lucruri cu mingea de care alții nu sunt în stare, dar nu-l pune suficient în valoare" Hansi Muller, fost internațional german și atacant la VfB Stuttgart

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.