Campionate

Hazard și-a fracturat glezna! Cât va lipsi superstarul belgian

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 05 iunie 2017

"Aripa" lui Chelsea, 26 de ani, va pierde startul noului sezon. Iar posibilul transfer la Real e sub un mare semn de întrebare. 

Premier League 2017-2018 ar putea demara, pe 12 august, fără Eden Hazard. Mijlocașul campioanei Chelsea și-a fracturat glezna dreaptă duminică, în cantonamentul naționalei Belgiei de la Tubize.

Inițial, medicii de la lot au crezut că este vorba despre o entorsă și au anunțat că va pierde doar amicalul cu Cehia, de diseară, și partida din preliminariile CM 2018, contra Estoniei (9 iunie). Numai că RMN-ul efectuat ulterior a arătat o fractură! Ceea ce înseamnă până la 3 luni pe tușă!

Accidentarea, intervenită la capătul unei acțiuni individuale, i-ar putea amâna internaționalului belgian un posibil transfer la Real. Tabloidul The Sun a dezvăluit săptămâna trecută că Madridul ar pregăti pentru el o ofertă de 100 de milioane de lire sterline, aproximativ 115 milioane de euro.

Iar jucătorul însuși a dezvăluit că ar fi tentat să îmbrace tricoul campioanei Europei: "Fiecare are visele lui. Dacă mi s-ar face o propunere concretă, sigur că aș lua-o în considerare". 

17 goluria marcat Hazard pentru Chelsea în 42 de apariții în toate competițiile sezonului trecut

"Mai am 3 ani din contractul cu Chelsea. Mă simt bine la Londra, dar niciodată nu știi ce se poate întâmpla" Eden Hazard, mijocaș Chelsea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.