Campionate

Mărturia lui Pepe după ce s-a despărțit de Real Madrid: "Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg la Zidane. De ce am dispărut din echipă?"

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iunie 2017

Aventura lui Pepe la Real Madrid și-a găsit sfârșitul în această vară, fundașul urmând să părăsească echipa alături de care a reușit cele mai mari performanțe din carieră. 

Acesta a vorbit în presa internațională despre perioada petrecută la echipa madrilenă, dar spune că nu s-a despărțit în termeni tocmai amiabili de Zinedine Zidane. 

"Sunt fericit pentru că am dat întotdeauna totul pentru acest club. M-am simțit foarte iubit de fani și că e ceva ce nimeni nu poate să-mi răpească vreodată. În fiecare zi m-am trezit pentru a merge să mă antrenez cu Real Madrid și a fost special. Nu este un moment special anume, totul a fost special.

Ce a făcut Zidane la Madrid este spectaculos, dar mai sunt încă lucruri pe care nu le înțeleg, ca de exemplu de ce am dispărut din echipă. Nu mi-am luat la revedere de la Zidane, pentru că el și conducerea lui Real Madrid știau dinaintea mea că voi pleca. 

Am fost plăcut surprins de sinceritatea arătată de Rafa Benitez. M-am identificat foarte mult cu el, chiar dacă el nu m-a folosit la început. Zidane și Benitez sunt două persoane complet diferite. Mi-a plcăcut modul de lucru impus de Benitez", a spus Pepe, în presa internațională.

Pepe a evoluat pentru Real Madrid între 2007 și 2017, perioadă în care a reușit trei titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Fundașul de 34 de ani ar putea ajunge din sezonul următor în Franța, la PSG. (DETALII, AICI)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.