Campionate

GALERIE FOTO Imagini GENIALE! S-au pregătit 48 de ore într-o bază militară: fotbaliști de sute de milioane de euro, aruncați în mlaștini și puși să supraviețuiască în pădure!

+9 Foto
Selecționerul Southgate a trecut și el prin testele cazone. FOTO: Facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 06 iunie 2017

Jucătorii din naționala Angliei s-au antrenat în condiții dure, sub comanda ofițerilor din marina regală, pentru meciul cu Scoția, de sâmbătă, din preliminariile CM 2018.

Selecționerul Gareth Southgate a decis că în perspectiva unui meci pe viață și pe moarte se cuvine o pregătire pe măsură. Așa că, de la baza de 5 stele de la "St George’s Park", Hart, Sterling, Kane, Defoe și coechipierii lor s-au trezit la cea militară de la Devon! Transferați în camioane de armată și deposedați la sosire de telefoanele mobile. Dar asta a fost floare la ureche față de ce-a urmat.

Jucătorii plătiți cu milioane de euro anual la cluburi au trebuit să se pregătească precum recruții. Au trecut prin mlaștini, bazine amenajate astfel, unde ofițerii le-au arătat ce înseamnă să te lupți în apă, și au învățat să supraviețuiască în condiții vitrege, într-o pădure din apropiere.

După 48 de ore de chin s-au întors la Londra, primind 48 de ore liber ca să-și revină până sâmbătă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.