Handbal

Continuă scandalul după CSM București - Dinamo! Gazdele ar fi jucat și ele cu un om în plus pe teren și ar fi marcat ultimele trei goluri ale partidei în această situație!

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 06 iunie 2017

Incredibil câte lucruri anormale s-au întâmplat în al doilea meci al finalei Ligii Naționale de handbal dintre CSM București și Dinamo București!

CSM București a făcut un protest oficial la Federația Română de Handbal prin care acuză faptul că în ultimele secunde ale partidei, Dinamo București a jucat cu un om mai mult pe teren! Alb-roșiii aveau doi eliminați, pe iranianul Musavi și pe croatul Vrankovici, și cu toate acestea au jucat cu 6 handbaliști pe teren și nu cu 5 cum era regulamentar!

Bomba a venit însă din tabăra dinamovistă. Campionii aduc și dovezi. Conform foii oficiale a meciului, în minutul 58.28, CSM București a primit două sancțiuni. Antrenorul Zvonko Sundovski a văzut o eliminare de două minute, iar Bogdan Vasiliu, oficial C, șeful secției de handbal de la CSM, a primit cartonașul roșu, pentru că l-a bruscat pe observaotorul partidei, Walter Dăncescu.

Au fost exact evenimentele care au avut loc după ce Alin Roșu a plecat vijelios pe extrema stânga, Liviu Mironescu s-a interpus și a fost eliminat. CSM a primit aruncare de la 7 metri. Scorul era atunci 17-19.

Conform foii oficiale de joc, CSM ar fi trebuit din acel moment să joace cu doi oameni mai puțin pe teren, dar înregistrările meciului nu arată acest lucru. Vicecampioana României a evoluat până la final cu doar un jucător în minus! Și așa a și marcat nu mai puțin de trei goluri până la final!

"Să se uite toți în foaia de joc, că nu a făcut-o Dinamo! Să vadă care a fost echipa care a jucat prima dată cu un om în plus pe teren. Noi am făcut-o câteva secunde și nu am marcat, ei au jucat un minut și jumătate și au înscris de trei ori în tot acest timp", au spus oficialii dinamoviști.

CSM-Dinamo s-a terminat egal 20-20, la finalul celor 60 de minute, și s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri. Dinamo a câștigat cu 4-3 și a cucerit un nou titlu de campioană.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.