Liga 1

Ultimele detalii despre transferul lui Budescu la FCSB! Ce stă în calea oficializării acestei mutări și când se rezolvă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 June 2017

Impresarul lui Budescu, Florin Lovin, a anunțat care este situația în cazul transferului acestuia la FCSB. În această seară fostul fotbalist al roș-albaștrilor se va întâlni cu șefii Astrei pentru ca Budescu să-și recupereze 3 salarii restante. 

"Am discutat cu Budi și am vrut să intru în direct pentru ca lumea să afle adevărul. Lucrurile stau în felul următor. Am avut o discuție cu Gigi Becali, dânsul a acceptat cam toate condițiile jucătorului.

El mai are ceva bani de luat de la Astra și nu s-a semnat încă nimic. Eu mă întâlnesc în seara asta cu șefii Astrei și cred că de mâine putem discuta despre transfer.

Mai are de luat 3 salarii. Lucrurile sunt foarte clare! Când toate condițiile astea se lămuresc, atunci Budi e liber să semneze.

Sâmbătă se va întoarce din vacanță și ar putea semna cu Steaua. A mai avut câteva oferte, dar mi-a zis să-i transmit lui Gigi Becali faptul că rămâne în picioare tot ce au vorbit. Și la Junior Morais este aceeași discuție", a zis Florin Lovin la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.