Liga 1

Transferuri pe bandă rulantă! Becali s-a descătușat! Trei rezolvați, încă unul la un pas de FCSB + ofertă nebună pentru alți doi fotbaliști

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iunie 2017

Gigi Becali anunță că a rezolvat transferurile lui Constantin Budescu, Junior Morais și Filipe Teixeira, dar și că este foarte aproape de a aduce un fundaș central din Portugalia.

De asemenea, patronul roș-albaștrilor a oferit 3,5 milioane de euro pentru a-i avea la echipă și pe Florinel Coman și Dragoș Nedelcu. 

"Budescu are clauză că poate pleca. E rezolvat și cu Morais, a renunțat la două salarii pentru a semna cu noi. S-a uscat și cerneala.

Cu Teixeira cred că am rezolvat azi. A vorbit MM cu el, a vrut și el tot 20.000 pe lună. I-am dat și gata! Teixeira e un jucător agresiv care face și faza defensivă. O să vedem și cu jucătorul U21.

Am avut niște schimburi de negocieri cu un fundaș central din Portugalia. Am acceptat condițiile lor. Nu știu cum îl cheamă. E căpitan de echipă acolo unde joacă.

Să vedem și la Coman. Încă mai sunt șanse să vină. Vreau 20 de milioane pe el peste 3 ani. Acum nu pot lua nici 10 pe el. Nu face atât la ora asta. E prea copil.

Am făcut o ofertă de 2 milioane pe Coman și un milion jumate pentru Nedelcu. Vrea bine, nu vrea, asta e. Le-am oferit și procent 20% din viitorul transfer. Așa lucrez mereu cu Gică", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.