Liga 1

Surpriză pentru sportivii invitați la petrecerea de 70 de ani a Stelei! Peluza Sud a fost acolo: "N-am trăit așa ceva în viața mea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 June 2017

CSA Steaua și-a premiat azi campionii la Palatul Cercului Militar Național. Evenimentul intitulat "Istoria continuă" a fost organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Invitații au avut parte de o surpriză din partea Peluzei Sud. Suporterii au așteptat legendele Clubului Sportiv al Armatei.

Printre ele s-a numărat și Ana Maria Brânză. Aceasta a imortalizat momentul și a postat pe pagina de Facebook poza făcută alături de ultrași.

"Eu n-am mai trait asa ceva pana acum... si suntem aproape de Universitate. Steaua suntem noi!  SudSteaua.ro. Mulțumim!", este mesajul care a însoțit poza. 

Site-ul CSA Steaua.ro anunță că printre sportivii premiați se află nume de legendă precum: Viorica Viscopoleanu, Alec Nastac, Anişoara Cușmir, George Boroi, Cornel Oțelea, Cristian Gațu, Camelia Potec, Laura Badea, Anghel Iordănescu, Adrian Bumbescu, Marius Lăcătuș si mulți alții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.