Liga 1

Taifun

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andone vrea să spulbere tot în partidele de verificare din Cipru pentru a avea tonus în debutul Ligii 1

După duşurile reci din Antalya, 0-0 cu Cottbus şi 0-2 cu Arsenal Kiev, antrenorul liderului CFR, Ioan Andone, vrea ca echipa sa să înceapă să marcheze în partidele de verificare din Cipru, unde clujenii vor participa la un turneu al cărui cîştigător va încasa 10.000 de euro.

Andone n-a uitat faptul că echipa sa nu a marcat în 2008. "Eu nu cred că m-aţi auzit pe mine spunînd că nu mă interesează rezultatele meciurilor amicale din Turcia. Poate altcineva a spus asta. Pe mine m-au interesat şi-n Turcia, dar acolo a fost altceva fiindcă schimbam toată echipa la pauză", a spus Andone, convins că va avea parte de un "mini-retur" infernal. "Trebuie să cristalizăm echipa de bază şi să încercăm să găsim cel puţin tempo-ul pe care l-am avut toamna trecută, pentru că eu cred că în cele 15 meciuri toată lumea va încerca să ne oprească sau să se apropie de noi. Încă de la primul meci de verificare voi încerca să cristalizez o formulă de echipă. Cu toate acestea le voi da şanse tuturor să joace", a încheiat Ando.

Cadu, devastat
Andone a deplasat ieri acelaşi lot care a participat şi la stagiul din Turcia, plus doi dintre jucătorii ivorieni ai lui CFR, mijlocaşul Kone şi fundaşul Viera. Căpitanul Cadu a fost învoit pînă duminică şi a plecat de urgenţă în Portugalia, din cauza decesului bunicii sale. "A fost extrem de afectat şi a ţinut neapărat să fie prezent la înmormîntare", a spus viitorul său cumnat, Dani.

Primul test, cu Gyeongnam
În turneul din Cipru, CFR face parte din aceeaşi grupă cu Gyeongnam (Coreea de Sud), Slovan Liberec (Cehia) şi Dnepr (Ucraina). Cîştigătoarea grupei va juca finala împotriva locului întîi din cealaltă grupă, formată din următoarele echipe: Dinamo Kiev, Ferencvaros, Oţelul Galaţi şi Levski. CFR va disputa primul joc, duminică, de la ora 15:00 împotriva sud-coreenilor. Meciul va fi transmis live pe cfrmania.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.