Handbal

Antrenor de Liga Campionilor pentru echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 07 iunie 2017

Fostul tehnician de la CSM București, Aurelian Roșca, vrea să readucă handbalul vâlcean în cupele europene.

Din 2013, când s-a desființat Oltchim, Râmnicu Vâlcea nu a mai avut nicio reprezentantă în cupele europene, iar echipa actuală, HCM Râmnicu Vâlcea nu a terminat mai sus de locul 7 în campionat.

Din ediția viitoare însă, Vâlcea are planuri mărețe. Noul antrenor al echipei este Aurelian Roșca, tehnicianul care a pregătit-o ultima dată pe CSM București, calificând-o pe campioana României în "sferturile" Ligii Campionilor.

"Este o provocare pentru mine, avem un obiectiv îndrăzneț, dar am mare încredere în jucătoare. Avem un colectiv tânăr, dar ambițios și valoros. Ne dorim foarte mult ca în sezonul 2018-2019, HCM Râmnicu Vâlcea să joace în cupele europene", a declarat Roșca.

HCM Râmnicu Vâlcea e campioana transferurilor până acum, anunțând numai puțin de 9 jucătoare noi, dintre care 6 străine: Marina Razum (Croația), Natasa Krnici și Sara Vukcevici (Muntenegru), Marta Lopez și Alicia Fernandez Fraga (Spania), Natalia Vasievskaia (Belarus), plus Ana Maria Tănasie, Raluca Băcăoanu și Cristina Mitrache. 

Aurelian Roșca a mai antrenat în carieră pe Oltchim, SCM Craiova, Corona Brașov, Cetate Deva, HCM Baia Mare și CSM București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.