Liga 2

Victor Pițurcă îl atacă pe Mititelu: "Era bolnav! Am fost tâmpit că m-am dus acolo. Nu va mai exista echipa lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 iunie 2017

Victor Pițurcă, fost antrenor la Universitatea Craiova, l-a atacat pe Adrian Mititelu, cel cu care s-a certat când era la echipa olteană.

"Echipa lui Mititelu nu mai există. Universitatea Craiova este clubul la care am crescut, dar Mititelu l-a distrus. Aruncă noroi în toată lumea.

Ce dacă va câștiga procesul Mititelu? El nu va lua nimic. Sunt oameni care suferă degeaba, care nu au nicio vină. Sandu s-a grăbit și eu i-am spus că nu face bine pentru că echipa lui Mititelu avea probleme cu banii și erau jucători neplătiți. Sandu a făcut exact ce i-a convenit lui Mititelu. A fost o reacție de moment. Sandu s-a enervat și a luat această decizie, una decizie regulamentară.

Îmi convine să primească Mititelu banii. Că îmi iau și eu 7 milioane de euro. Eu am fost jefuit de el. Mititelu și-a făcut totul cu mâna lui.
Eu aveam contract cu Craiova, dar el se credea stăpânul pământului. A decis să nu mai fiu antrenor după ce am cheltuit 1,5 milioane de euro!

Am fost un tâmpit să mă duc acolo. Omul era bolnav.
La primul antrenament au venit 15.000 de oameni și era euforie. Toată lumea îmi scanda numele, iar el era bolnav de gelozie. Când am mers eu la Craiova, jucătorii nu erau plătiți de 9 luni", a spus Pițurcă la TV Dolce Sport.

5 luni
a fost antrenor Pițurcă la U Craiova, între august 2010 și ianuarie 2011

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.