Baschet

VIDEO + FOTO Cu un LeBron și un Irving nu se face primăvară » Golden State Warriors e la un pas de titlul NBA

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 iunie 2017

Golden State Warriors a câștigat partida disputată în Quicken Loans Arena, împotriva celor de la Cleveland Cavaliers, scor 118-113, și e tot mai aproape de al 6-lea titlu de campioană NBA.

Meciul a fost un adevărat carusel, echipele alternând la conducere de 15 de ori. Cleveland a condus 113-107, însă finalul a fost unul dezastruos: au încasat 11 puncte fără să mai înscrie.

Durant a fost din nou magistral cu 31 de puncte, 4 pase decisive și 8 recuperări, fiind tot mai aproape de primul inel de campion din carieră și de titlul de MVP al finalei. Curry cu 26 de puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive și Thompson cu 30 de puncte, 6 recuperări și 2 pase au contribuit la a 3-a victorie a lui Golden State.

James și Irving au punctat împreună 77 de puncte, 17 recuperări și 12 pase decisive. N-a fost suficient, într-o seară în care banca gazdelor a dezamăgit din nou. Korver, Shumpert, Jefferson și Williams au adus doar 11 puncte.

Golden State Warriors nu a pierdut niciun meci în play-off-ul actual, trecând cu 4-0 de Portland Trail Blazers, Utah Jazz și San Antonio Spurs.

0,817
este procentajul de victorii al lui Golden State în sezonul regulat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.