Tenis

Ilie Năstase, după înfruntarea Halep - Pliskova: "Asta a fost finala!" » Care crede că a fost cheia victoriei Simonei

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 iunie 2017

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a comentat victoria superbă reușită de Simona Halep în fața Karolinei Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Roland Garros. 

În opinia acestuia, adevărata finală s-a disputat chiar azi, în meciul cu jucătoarea din Cehia. 

"Am spus și după calificarea în semifinale că Pliskova e cea mai periculoasă sportivă care a mai rămas în turneu și am avut dreptate pentru că meciul a fost foarte greu.

În setul al doilea, Pliskova a început să servească mai bine, a băgat și câțiva ași, dar ea nu e obișnuită să joace pe zgură. A început apoi să fie agresivă, iar când joci așa apar și multe greșeli, cum s-a văzut în decisiv. Simona, în schimb, evoluează cu foarte multă încredere și asta se vede în jocul ei

Primul set a fost mai lejer, dar Pliskova a revenit în setul doi, când Simona n-a putut face nimic. Eu zic că azi a fost finala", a declarat Ilie Năstase, la TV Digi Sport.

Citește și: Fără pauză în pregătire: 3 lucruri la care Simona Halep trebuie să fie atentă în finala cu incredibila revelaţie Ostapenko

Sublim! Simona Halep o învinge pe Pliskova și se califică în cea de-a doua finală de la Roland Garros din carieră!

Ce a spus Simona Halep după calificarea în finala de la Roland Garros: "E un sentiment plăcut, voi face totul pentru a câștiga"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.