Liga 1

Ce lovitură pregătește Dinamo! » "Câinii" sunt în discuții pentru a realiza mutarea verii în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 iunie 2017

Dinamo, echipă mereu codașă în ceea ce privește achizițiile din perioadele de mercato, este în discuții avansate pentru aducerea unui fost golgeter din Liga 1, ceea ce ar reprezenta o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

Conform TV Digi Sport, "câinii" ar negocia cu congolezul Jeremy Bokila, fostul atacant al celor de la Petrolul Ploiești. 

În spatele mutării stă chiar tehnicianul Cosmin Contra, care l-a pregătit pe Bokila în perioada în care ambii se aflau la Petrolul. 

Bokila a jucat un sezon pentru Petrolul, în ediția 2012-2013, când a reușit să înscrie 22 de goluri în 37 de meciuri în toate competițiile pentru "găzari", devenind și golgeterul acelui sezon. 

Ajuns la 28 de ani, evoluează în prezent în Turcia, pentru Akhisar Belediyespor.

După desopărțirea de Petrolul, atacantul a mai jucat la Terek Groznîi, Guanghzou, Eskisehrispor și Al-Kharitiyath, fără să mai aibă însă evoluțiile bune pe care le-a avut în România.

O eventuală venire a lui Bokila ar însemna de la sine și un transfer al slovacului Adam Nemec, care are câteva oferte avantajoase, inclusiv din Premier League. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.