Liga 3

Ținutul Secuiesc, învins în semifinala Europeanului minorităților și regiunilor. Un jucător cu 365 de meciuri în L1 în lot!

Articol de Răzvan Luţac  —  sâmbătă, 10 iunie 2017

Selecționata Ținutului Secuiesc a fost aproape de finala CONIFA Euro 2017, competiție organizată pentru minorități, regiuni și "naționale" neafiliate la FIFA, însă a pierdut semifinala împotriva Ciprului de Nord, 1-2

Adversara gazdelor competiției în ultimul act va fi Padania (regiune din nordul Italiei), care a trecut de Abhazia în semifinală, la penalty-uri, scor 6-5.

Selecționata ținutului Secuiesc s-a calificat în semifinală după ce a învins cu 4-2 formația de pe Isle of Man (dependență a coroanei Britanice), a făcut 1-1 cu Padania și a pierdut cu Ungaria de Sus, 0-1.

Mai mult, Barna Bajko, fost atacant la Gloria Bistrița, Mureșul Deva, Sepsi Sfântu Gheorghe, în prezent la FK Csikszereda - Miercurea Ciuc e golgeterul competiției, cu 4 goluri. Toate marcate în meciul cu Isle of Man!

Vedeta echipei a fost Robert Ilyeș. Ajuns la 43 de ani, fostul jucător al Rapidului are 365 de meciuri în Liga 1 și 71 de goluri marcate pentru Foresta, Astra, Rapid, FC Brașov și Tg. Mureș. 


Ilyeș (rândul de jos, în mijloc) alături de colegii din selecționata Ținutului Secuiesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.