Tenis

McEnroe e cu ochii pe Simona! A analizat jocul Simonei și a găsit ce trebuie să îmbunătățească: "Sunt sigur că Darren Cahil lucrează la asta"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 June 2017

Simona Halep - Jelena Ostapenko este finala de la Roland Garros 2017. (Citește aici totul despre meciul Halep - Ostapenko)

Simona a jucat excelent la turneul de la Paris și i-a atras atenția americanului John McEnroe, septuplu câștigător de Grand Slam. Acesta a vorbit despre Simona Halep și a descoperit ce trebuie să îmbunătățească în jocul ei.

"Este o foarte bună atletă. Nu e o jucătoare foarte înaltă, dar are calităţi fizice. Este o alergătoare desăvârşită şi o urmăresc de mult timp, de când Virginia Ruzici mi-a spus despre ea.

Simona are nevoie de mai multă elasticitate mentală. Trebuie să demonstreze că se poate adapta la situaţiile dificile, atunci când e nevoie să se ridice de jos.

Sunt convins că Darren Cahill (n.r. antrenorul Simonei) lucrează foarte mult la asta și că încearcă să o aducă în cele mai bune poziţii în cariera ei", a spus McEnroe pentru adevarul.ro.

*** Specialistul Gazetei Sporturilor în tenis, Iulian Pavel, este la Paris și vă oferă cele mai importante informații de la Roland Garros ***

 Citește și: EXCLUSIV Corespondență de la Paris » Nu o cheamă Jelena! 10 lucruri NEȘTIUTE despre Ostapenko: "Atunci când avea 14 ani, a promis un singur lucru!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.