Campionate

Gerrard a șocat printr-un comentariu sexist pe Instagram, la o poză cu copiii săi: "E de c***t. Doar nu vrei ca fetele tale să crească crezând că există ca să fie la dispoziția bărbaților?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 iunie 2017

Fostul căpitan al lui Liverpool, Steven Gerrard,  a postat o imagine adorabilă pe Instagram cu copiii săi.

Problema a fost explicația foto, care i-a deranjat pe urmăritorii ex-internaționalului englez. "Se pare că are deja asigurate călcatul și spălatul hainelor când mai crește", a fost fraza care a însoțit poza cu fetele sale, Lilly-Ella, Lexie și Lourdes strânse în jurul mezinului Lio, născut acum o lună.

"Frumoasă poză, oribilă explicație. Suntem în 2017, ce mentalitate e asta? Sper că nu va crește gândind că e OK așa", "E trist pentru mine să citesc așa ceva. Nu cred că l-ai pus ca să faci un comentariu sexist la adresa fetelor tale, dar chiar și din greșeală e grav. Fetele pot fi partenerele lui de joacă, protectoarele lui. Gândește-te mai bine la ce le spui unor fetițe. E momentul să mă opresc din a te mai urmări pe Instagram. YNWA. Pace", "Ce rușine e explicația foto!", "Știm că e o glumă din partea ta, dar nu pot accepta ca fotbalistul meu preferat să spună asta. E de c***t. Doar nu vrei ca fetele tale să crească crezând că există ca să fie la dispoziția bărbaților?!", sunt câteva dintre comentariile care au sancționat cuvintele lui Gerrard.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.