Tenis

Previziuni sumbre după înfrângerea Simonei Halep de la RG » Năstase: "Îi va fi greu să se monteze după încă o finală pierdută"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 iunie 2017

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre finala pierdută de Simona Halep la Roland Garros, în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4,  4-6, 3-6.

În opinia acestuia, Simonei îi va fi extrem de dificil să treacă peste momentul pierderii celei de-a doua finale la openul parizian, după ce Halep a pierdut și finala din 2014, în detrimentul Mariei Șarapova. 

"Suntem cu toţii dezamăgiţi, normal. Aşa cum cu siguranţă este şi ea. A fost atât de aproape să câştige finala. A avut la un moment dat parcă trei mingi de 4-0, dar adversara ei a întors meciul şi a câştigat. E păcat când pierzi aşa.

Dacă se întâmpla în primul tur, era mai uşor, dar în finală să pierzi aşa e dureros. Însă indiferent că a pierdut, Simona rămâne o campioană şi sperăm toţi să revină cât mai repede.

Îi va fi destul de greu să se monteze din nou pentru că este a doua finală la Roland Garros pe care o pierde, dar nimic nu e uşor.

Eu am încredere că va reveni repede, iar următoarea şansă de a câştiga un Grand Slam este la Wimbledon. Trebuie să meargă înainte. După cum am spus, ea rămâne o campioană", a declarat Ilie Năstase, conform Agerpres. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.