Liga 1

Negoiţă, în corzi » Executat silit de Nicolae Badea pentru o datorie de milioane!

Foto: Raed Krishan

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 11 iunie 2017

Nicolae Badea şi-a pierdut răbdarea cu Ionuţ Negoiţă şi are de gând să-l execute silit pe acesta pentru datoria de 2.000.000 de euro.

Vin vremuri grele pentru Ionuţ Negoiţă. După ce acum două zile ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale patronului dinamovist, acum o problemă mai veche revine pentru acesta.

Conform surselor Gazetei, Nicolae Badea are de gând în viitorul imediat următor să-l execute silit pe Negoiţă pentru a recupera cele 2 milioane de euro pe care afaceristul de la RIN trebuia să-i dea încă din 2013. Atunci, Badea i-a cedat lui Negoiţă pachetul său de acţiuni, actualul patron dinamovist devenind acţionar majoritar.

Nicolae Badea l-a tot păsuit cu datoria de la lună la lună, fiind rugat de mai multe cunoştințe comune pe care patronul Cumputerland le are cu Negoiţă. Badea chiar a câştigat în instanţă şi un sechestru asigurator a fost pus pe acţiunile lui Negoiţă, dar cei doi oameni de afaceri au căzut la un numitor comun, cu promisiunea că Negoiţă îşi va achita în timp scurt datoria.

Acum, se pare că răbdarea lui Badea a luat sfârşit şi Negoiţă va fi executat silit.

92,93% este procentul acţiunilor lui Negoiţă pe care s-a pus sechestru asigurator

Tinerii iau tot!

Dinamo U17 a câştigat ieri Supercupa României U17, după ce a învins campioana Ligii Elitelor U17, CS Universitatea Craiova. Bucureştenii s-au impus cu 2-0, golurile fiind marcate în repriza secundă de Răducan şi Lazăr: "Suntem încântați de acest nou succes. Arată că toți și-au făcut bine treaba. Am dominat acest an la juniori fiindcă s-au investit nu doar foarte mulți bani de către Ionuț Negoiță, ci și suflet și talent din partea antrenorilor și a jucătorilor", a declarat Gabi Răuță, șeful Centrului de copii și juniori ai lui Dinamo.

Revedere între prieteni

Fundaşul stânga dinamovist, Steliano Filip, a profitat de ultimele zile libere rămase, mâine fiind vizita medicală valabilă pentru noul sezon. Steliano (dreapta) a dat o fugă până la mare, însoţit de foştii săi colegi din Ştefan cel Mare, Bogdan Gavrilă (centru) şi Andrei Marc (stânga).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.