Campionate

Un fost antrenor al lui Bayern face o declarație surprinzătoare: "Kroos ar trebui să-şi pună ghetele în cui acum!"

Foto: Reuters

Articol de Socaciu Narcis  —  sâmbătă, 10 iunie 2017

Într-un interviu acordat cotidianului Bild, fostul antrenor al bavarezilor, Jupp Heynckes, a făcut o glumă legată de Toni Kroos.

Acesta i-a transmis jucătorului că ar fi mai bine să se retragă acum, după câştigarea Champions League pentru a treia oară în carieră.

"Poate să aibă doar 27 de ani, dar Kroos poate deja să-şi agaţe ghetele în cui şi să părăsească fotbalul ca o legendă", a spus Heynckes. Acesta a mai declarat: "A progresat mult la Real Madrid şi a jucat într-un mod pe care toţi antrenorii şi l-ar dori de la jucătorii lor. Fără îndoială, el este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume, alături de Casemiro şi de Modrici. Are 27 de ani şi a câştigat trei trofee UEFA Champions League, tripla cu Bayern şi o Cupă Mondială cu naţionala Germaniei. El ar trebui să-şi agaţe ghetele în cui".

Cu toate acestea, internaţionalul german a dezvăluit că nu intenţionează să se retragă chiar acum: "Nu pot să părăsesc sportul, chiar dacă am câştigat tot ce se putea. Şi la Real Madrid, şi la naţionala Germaniei sunt tot timpul obiective noi şi vreau să câştig tot ce se poate".

Surse: marca. com, goal.com, theworldgame.sbs.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.