Tenis

Darren Cahill, după înfrângerea Simonei Halep din finala Roland Garros: "Va fi o jucătoare mai bună după această experiență"

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 iunie 2017

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declarații după ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Din perspectiva noastră, Simona poate să plece de aici cu capul sus. A avut un sezon de zgură minunat. Va fi dificil de depășit momentul acesta, cu siguranță, dar cred că se va regrupa și va fi o jucătoare mai bună după această experiență.

Am încredere că, într-un final, va trece peste ce s-a întâmplat aici. A fost a doua ei finală de Grand Slam, este cu siguranță un lucru minunat să te califici într-o finală și foarte dificil să o câștigi. Sunt mulți jucători care au pierdut mai multe finale înainte de a câștiga, într-un final, una.

Simona va trebui să tragă din greu, să caute în interiorul ei răspunsurile, să muncească din greu, să se întoarcă mai puternică și să-și ofere încă o șansă la un titlu. Am toată încrederea că într-o zi va ridica deasupra capului unul dintre aceste patru trofee", a declarat Cahill, conform site-ului treizecizero.ro.

"Următoarele câteva zile vor fi foarte grele, dar va merge acasă, va fi în preajma prietenilor și a familiei, se va regrupa și cred că va fi curând nerăbdătoare să se întoarcă pe teren și să se pregătească pentru Wimbledon"
Darren Cahill 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.