Nationala

Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 iunie 2017

După înfrângerea din deplasare, 1-3 cu Polonia, România are șanse extrem de mici să se califice la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

România este acum pe locul 4, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri și două înfrângeri. "Tricolorii" sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte și este pe locul 2, care duce la baraj.

Jocul slab al naționalei i-a atras multe critici selecționerului Chrstioph Daum, iar tot mai multă lume din fotbal îi cere demisia neamțului, dar acesta nu ia în calcul plecarea de la națională. 

"Am fost întrebat de demisie în ultimele săptămâni și nu știu de ce sunt întrebat de asta. Mesajul pentru suporterii români e că trebuie să investim într-o nouă generație și să fim uniți în situațiile dificile" Christoph Daum

 

Dacă selecționerul Daum ar pleca în acest moment, Răzvan Burleanu, președintele FRF, ar avea la dispoziție mai multe variante pentru banca naționalei.

Primul pe listă ar fi Mircea Lucescu, rămas liber de contract după ce a fost demis de la Zenit. Printre opțiunile conducerii FRF ar putea să mai fie Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf, Victor Pițurcă, Costel Gâlcă sau Cosmin Contra, antrenori cu rezultate bune în fotbalul românesc.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.