Nationala

EXCLUSIV Declarații vehemente după înfrângerea României: "Cer demisia lui Vochin! Să se ia de mână cu Daum și să plece. FRF vrea să ne ducă în lumea a patra"

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 11 iunie 2017

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, nu a mers la Varșovia pentru meciul Polonia - România, 3-1, dar a avut o reacție dură la adresa celor din conducere.

Prunea, aflat în război cu șefii fotbalului românesc, i-a cerut demisia selecționerului Christoph Daum și lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Nu am văzut meciul pentru că am fost la o nuntă. Am apucat să urmăresc doar ultimele 10 minute. Cum mi s-a părut? Ce să mi se mai pară? Cam asta a fost.

Am întâlnit o echipă mai bună din toate punctele de vedere. Am văzut că Daum nu vrea să plece, să demisioneze. Foarte bine. În locul lui, și eu aș face la fel. Să spele cu el pe cap.

Cer public demisia lui Andrei Vochin, cel care l-a adus la națională. Să se ia de mână cu Daum și să plece amândoi. Burleanu nu are nicio vină. El nu se pricepe. Dar și Vochin a dovedit că nu se pricepe. Acum să își asume responsabilitatea.

Bănuiesc că o să coste destul de mult despărțirea de Daum. Ce s-a întâmplat aseară, în meciul cu Polonia, era de așteptat. Suntem deja în lumea a treia. Ne apropiem de lumea a patra. Cred că exact asta se dorește la FRF", a spus Prunea pentru GSP.RO.

Citește și: Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.