Stranieri

Gică Hagi la Galatasaray? Ar fi cerut deja primul transfer: un fundaș român

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 11 iunie 2017

Gică Hagi a câștigat titlul cu Viitorul, dar e posibil ca el să nu rămână pe banca constănțenilor și sezonul viitor. Sau cel puțin așa a aflat cunoscutul cotidian italian Gazzetta dello Sport.

Într-un articol despre situația apărătorilor lui Napoli, autorul amintește de interesul lui Galatasaray pentru Vlad Chiricheș și scrie că apărătorul de 27 de ani ar fi fost cerut de Hagi, "care e pe punctul de a pleca să antreneze în Turcia".

Hagi a jucat la Galatasaray între 1996 și 2001. Iar apoi a pregătit formația Cim Bom în două rânduri. În 2004-2005 a luat Cupa Turciei, 5-1 cu Fener, dar a ratat titlul și contractul nu i-a fost prelungit. În octombrie 2010, la al doilea mandat, a semnat pe un an și jumătate, însă rezultatele modeste i-au adus demiterea pe 22 martie 2011.

Săptămână decisivă

Chiricheș le-a solicitat conducătorilor lui Napoli undă verde pentru Galatasaray, iar calcionapoli.it susține că săptămâna aceasta "ar putea fi decisivă". Prețul tranzacției ar fi undeva în jurul sumei de 2,5 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.