Nationala

EXCLUSIV Reacția lui Dan Petrescu după înfrângerea României: "Nu ne mai calificăm" » Crede că Daum trebuie să rămână la națională

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 11 iunie 2017

Dan Petrescu a plecat azi în cantonament la Poiana Brașov, cu CFR Cluj, și a vorbit despre înfrângerea României în deplasarea din Polonia, 1-3.

"Nu vreau să intru în detalii. Sunt supărat, mai ales pentru că nu mai avem șanse de calificare. Nu vreau să comentez jocul. Eu cred că și dacă pleacă Daum, tot va fi degeaba. Nu ne mai calificăm.

Sunt de părere că Daum trebuie să își termine campania. Dar după aceea trebuie să se ia o decizie. Niciun antrenor nu poate rezista fără rezultate. Nu îmi pare rău că am semnat cu CFR și că nu am mai așteptat o ofertă din partea naționalei României. Am fost dorit la Cluj și e bine când se întâmplă asta.

Nu mă întrebați ce aș face daca vă veni acum vreo ofertă. Nu îmi place să vorbesc așa. Dacă se va întâmpla asta, o să vedeți ce voi face", a spus Dan Petrescu pentru GSP.RO.

CFR a deplasat în cantonament un lot de 21 de jucători, dintre care 4 sunt portari, iar 6 sunt juniori.

"Până la finalul săptămânii viitoare sper să mai vină 7 jucători, inclusiv cei care au semnat deja. Iar până începe sezonul, cred că vom mai face 3 transferuri", a adăugat Dan Petrescu.

Citește și: Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.