Nationala

Întrebarea care l-a scos din minți pe Daum » Neamțul a izbucnit: "Așa îți arăți adevărata față! Sunt mai român ca tine!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 iunie 2017

La conferința de presă de azi, Christoph Daum s-a ridicat de pe scaun imediat după ce a răspuns la ultima întrebare și a ieșit din sala de conferințe, fără să mai aștepte ca ofițerul de presă să traducă răspunsul.

Întrebarea care l-a scos din minți, pusă de un jurnalist din sală, a fost: "Luați în calcul după meciul cu Chile o reziliere amiabilă, dacă vi se va propune?". Răspunsul lui Daum a venit imediat:

"Nu e pe masă așa ceva! Nu știu ce vreți să spuneți. Mereu e la fel! Aud acum că ar trebui să renunț și nu știu ce. Spuneți-mi un motiv, având în vedere ce am construit, cum am muncit, ce plănuim, ca să renunț. Doar rezultatele? Doar astea sunt pe masă? De exemplu, eu dacă sunt convins de tine , ca jurnalist, nu te voi da niciodată afară.

Dacă ai timp și ești deschis, stau cu tine și vorbim o oră, două, trei, despre fotbal. Dar dacă vorbesc cu tine, tu nu iei nici 1% din ce zic eu, tu faci invers și creezi numai minciuni. Chiar dacă îți spun toate datele, faptele, tu nu ești interesat. Nu scrii niciodată despre faptul că Răzvan Burleanu a luat echipa de la minus 12 milioane de euro și a adus-o pe zero. Niciodată nu scrii așa ceva, nu te interesează. Îți spun să vorbești despre reușitele acestea. Dar tu întrebi doar despre demisie, reziliere, contract, clauze. Minciuni, e o nebunie! Nimic nu e adevărat.

Așa îți arăți adevărata față. Uneori nici nu ești român pentru mine, uneori sunt mai român ca tine, așa simt. E opinia mea! Sunt mai român ca tine, mai identificat cu oamenii și cu țara asta decât tine! Tu ești doar pus pe distrugere, nu ajuți cu nimic, doar distrugi!".

România - Chile este mâine, de la 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Meciurile următoare: 
1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.