Nationala

Gică Hagi trage un semnal de alarmă după rezultatele slabe de la națională: "Nu trebuie să dăm în jucători"

Foto: Cristi Preda

Articol de Ionuţ Coman, Iulia Iordache  —  luni, 12 iunie 2017

Gică Hagi taxează situația în care a ajuns echipa națională a României, dar nu vrea să dea vina pe jucători. Le dă și câteva sfaturi celor care sunt acum la conducere. 

"Echipa putea mai mult. Atât zic! Vreau să mă concentrez la munca pe care o am de făcut aici, nu vreau să comentez altceva, nici nu sunt în măsură. Da, suntem într-o situaţie care nu ne face plăcere. La înfrângeri îţi rămâne doar să reflectezi foarte mult şi să te gândeşti la un proiect de succes la toate nivelurile, nu doar la naţionala mare. Aici trebuie să reflectăm. 

 Nu vreau să vin să acuz, e un moment delicat, greu şi sperăm ca cineva să ne lumineze aşa cum trebuie, dacă nu, ne vom îndepărta foarte tare de scena frumoasă a fotbalului şi ar fi un păcat pentru fotbalul românesc. Eu cred şi voi crede în continuare că suntem buni, putem face performanţă la un nivel foarte înalt.

Trebuie să fie creat acest spirit de învingător. Eu personal mă gândesc în fiecare zi să văd o echipa naţională care să creeze rezultate mai bune decât generaţia noastră. Aceasta e cea mai importantă motivaţie. Până nu ne punem toate lucrurile cap la cap, obiectivele vor fi imposibil de atins.

Jucătorii sunt ultimii de care trebuie să vorbim, nu trebuie să dăm în ei! Ei sunt ultimii de care trebuie să ne luăm! Ei sunt copiii, nu de ei ne luăm! De părinţi trebuie!", a spus Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.