Tenis

Presa străină o laudă pe Simona Halep: "Dincolo de ce s-a întâmplat în finală, îmi voi aminti asta" + Mesajul superb al lui Darren Cahill

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 iunie 2017

Simona Halep a fost lăudată de jurnalistul Steve Tignor pentru atitudinea de care a dat dovadă după înfrângerea cu Jelena Ostapenko, din finala de la Roland Garros. 

Acesta i-a dat credit româncei pentru calitatea discursului avut la festivitatea de după meci.

"Majoritatea jucătoarelor ar fi fost greu apăsate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0, în finala French Open şi ar fi avut un discurs de cedare convingător şi binevoitor după aceea. Dar nu şi Simona Halep.

Cu ochii uscaţi, ea i-a acordat credit adversarei, a mulţumit familiei ei amuţite şi triste din tribună. Peste orice face cu racheta, onestitatea este calitatea ei cea mai puternică. Mai mult decât orice s-a întâmplat anul acesta la French Open, îmi voi aminti echilibrul şi cuvintele ei la înfrângere", a scris celebrul jurnalist Steve Tignor, pe site-ul tennis.com.

Atitudinea Simonei a fost apreciată și de antrenorul Darren Cahill, care a postat aseară două mesaje pe Twitter: 

Dintre toate lucrurule frumoase reușite de tine în ultimele două luni, pentru asta sunt cel mai mândru", a scris Cahill. 

"Vă mlţumesc pentru toate mesajele de susţinere a Simonei. Vom continua să muncim. Niciodată mulţumiţi. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarbă", a adăugat australianul. 

Simona Halep a pierdut sâmbătă finala de la Roland Garros, fiind învinsă de letona Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Emoțional a fost greu după meci, am simțit că vine sfârșitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi trebuie să o iau de la capăt. Cu siguranță mă va ambiționa să pot să trec de acest prag. Am fost de două ori în finală şi nu am reușit să câștig, poate a treia oară va fi cu noroc" Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.