Nationala

FOTO Să mai și râdem » Două imagini din vestiarul echipei naționale și o întrebare simplă pentru oficialii Federației ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 June 2017

Pe 10 iunie, echipa națională de fotbal a României a disputat un nou meci din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia. Tricolorii au pierdut 1-3 după trei goluri marcate de Lewandowski.

Partida contra Poloniei a avut loc la Varșovia, iar pe siteul frf.ro, în live-text-ul dedicat meciului, oficialii Federației au făcut la ora 13:30 un update înainte de startul jocului.

"Polonezii au personalizat vestiarul României cu numele jucătorilor antrenați de Christoph Daum"

 

La doar trei zile de la acel meci, tricolorii au jucat ieri seară un amical la Cluj cu reprezentantiva din Chile, câștigat 3-2. Ca și la precedentele partide, pe site-ul Federației există un live-text, dar și o nouă imagine din vestiarul unde Pintilii și compania se vor echipa.

"Vestiarul este pregătit pentru sosirea jucătorilor la Cluj Arena"

Doar că autocolantele cu numele jucătorilor sunt identice cu cele de pe stadionul din Varșovia, pe care le-ar fi lipit polonezii! ;)

Întrebarea e simplă: au venit polonezii și la Cluj sau ne-am personalizat singuri vestiarul și ne-am lăudat de o primire frumoasă din partea adversarilor la Varșovia? :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.