Liga 1

Pe cine se bazează Contra? Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, situația la Dinamo e incertă

foto: Cristi Preda

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 14 June 2017

Dinamo pleacă în cantonament mâine, dar "Guriţă" nu ştie încă pe cine va avea în lot în sezonul care bate la uşă. În acest timp, directorul general e în concediu.

Cosmin Contra a spus răspicat ce doreşte pentru a continua la Dinamo. Printre doleanţele antrenorului de 41 de ani, una dintre cele mai importante a fost ca lotul lui Dinamo să fie consolidat serios pentru a nu se face de râs în Europa. Cu toate acestea, cu doar o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, situaţia este incertă. Mulți dintre actualii jucători nu ştiu dacă pleacă sau rămân la roș-albi, s-au vehiculat şi ţinte de mercato, dar până acum, nimic concret. 

Gazeta vă prezintă situaţia la zi a jucătorilor incerți din Ştefan cel Mare.

Dinamovişti care pot pleca vara asta:

Steliano Filip (fundaş): Aşteaptă un transfer în străinătate. Există discuţii cu Dinamo Moscova, Verona şi Karabukspor, dar niciuna dintre echipe nu a fost dispusă până acum să achite suma cerută de Dinamo.

Sergiu Hanca (mijlocaş): Cel mai bun dinamovist din sezonul recent încheiat este dorit de Toulouse, Lille şi Gent. Mijlocaşul dreapta are cele mai mari şanse să plece pentru că are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro.

Adam Nemec (atacant): Slovacul de 31 de ani este monitorizat de Hannover 96, echipă din liga secundă germană. "Câinii" cer pentru Adam 1,5 milioane de euro.

Daniel Popa (atacant): Tânărul vârf dinamovist va fi împrumutat la FC Botoşani pentru un an.

Patrick Petre (mijlocaş): Patrick a fost deja împrumutat la Poli Iaşi. Deşi era văzut ca înlocuitorul lui Hanca în noul sezon, Contra a refuzat să mai lucreze cu fiul lui Florentin, după abaterile disciplinare repetate.

Ce ţinte au dinamoviştii în această vară:

Jeremy Bokila (atacant): Fostul atacant al celor de la Petrolul este în discuţii avansate cu Dinamo, fiind atras de o nouă colaborare cu Cosmin Contra.

Paulo Machado (mijlocaş): Portughezul, fost decar al lui Dinamo Zagreb, a fost propus în Ştefan cel Mare, dar şansele de reuşită sunt foarte mici având în vedere că mijlocaşul a avut un salariu de 30.000 de euro pe lună la Zagreb.

Claude Dielna (stoper): Contractul stoperului cu Dinamo s-a terminat, "câinii" i-au oferit un salariu de 12.000 de euro pe lună. La jumătate din cât cere francezul, 25.000 de euro pe lună.

Antun Palici (mijlocaş): Croatului i s-a terminat contractul cu Dinamo şi discută în aceste zile cu "câinii". Este dorit însă şi de CFR Cluj, care îi oferă condiţii financiare foarte bune.

"I-am făcut o ofertă lui Palici să vină la Mouscron, dar este sub ceea ce a cerut el. Nu știu dacă sunt șanse să ajungă aici. Știu că are o ofertă foarte bună din Golf și ofertă din Liga 1"
Mircea Rednic, antrenor Mouscron pentru GSP.ro

9 golurişi 10 assist-uri în 33 de meciuri a reuşit Hanca în sezonul de Liga 1 recent încheiat

1,25 de milioanede euro valorează Hanca, fiind cel mai scump dinamovist din lot

11 golurişi un assist în 28 de meciuri a reuşit Nemec în sezonul de Liga 1 recent încheiat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.