Nationala

Stanciu rămâne cu picioarele pe pământ: "Să nu ne îmbătăm cu apă rece, trecem printr-un moment greu"

foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 iunie 2017

Nicolae Stanciu a marcat un gol de generic în partida amicală cu Chile, câştigată de tricolori cu scorul de 3-2, dar îndeamnă la o bucurie moderată.

Mijlocaşul a mai subliniat şi schimbările prin care a trecut echipa naţională şi susţine că suporterii ar trebui să aibă răbdare.

"Ne bucurăm că am câştigat, dar nu cred că e cazul să ne îmbătăm cu apă rece. Am câştigat contra unei echipe care a jucat mult timp în 10 oameni. Am început meciul foarte prost, iar din punctul meu de vedere e importantă victoria, dar este doar un meci amical.

Preferam să îmi intre şutul când am jucat la Varşovia, e un moment greu prin care trecem, au fost multe discuţii legate de naţională, au venit foarte mulţi jucători noi, s-a schimbat foarte mult echipa naţională. Cred că lumea ar trebui să aibă răbdare cu noi", a spus Stanciu la TV Sport ro.

Fotbalistul este în mare parte resemnat în ce priveşte şansele de calificare la Mondial şi afirmă cu nu a discutat cu Christoph Daum despre situaţia actuală de la naţională.

"Şi noi ne gândim că am pierdut şansele la calificare, e foarte greu să recuperăm. Nu are rost să ne gândim la campania de calificare pentru EURO, pentru că probabil vom fi în urna a treia.

Va mai dura până când vom închega o echipă. Nouă ne pare rău pentru ce s-a întâmplat în meciurile precedente. Nu ştiu cum se simte Christoph Daum, n-am vorbit personal cu el", a  adăugat Stanciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.