Liga 1

Ce decizie a luat Becali în legătură cu procesul de la TAS, care decide titlul în Liga 1: "Văd că suntem sfidați!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 June 2017

Gigi Becali a declarat că nu se va implica în procesul de la TAS, în care contestă rezultatele Ligii 1 omologate de Federație, cu Viitorul declarată campioana României. 

Patronul FCSB susține că Vali Argăseală se va ocupa de toate demersurile pentru proces.

"S-au angajat avocații. S-au făcut toate demersurile, termene, totul. Se ocupă avocații, împreună cu Argăseală.

Eu nu mai vreau să mă bag. Nu știu exact când e primul termen.

Văd că suntem sfidați în țara asta. Eu nu pot sa fac nimic într-un domeniu în care activez, pentru că sunt 200 de oameni care nu au demnitate și ridică mâinile în Adunarea Generala, să voteze ce li se spune. Tirania asta pe care o face Burleanu o să se termine până la urmă", a spus Becali la TV Sport ro. 

Jorge Ibarrola e specialistul pe care l-au contactat roș-albaștrii pentru litigiul de la Lausanne, în urma căreia aceștia speră să pună mâna pe titlul atribuit de LPF Viitorului.

Spaniolul cere 75.000 de euro pentru prestația lui, la care se vor mai adăuga 150.000 de euro în cazul unei victorii în instanță împotriva Federației.

Viitorul a câștigat titlul de campioană deși a încheiat la egalitate de puncte cu FCSB, prin avantajul întâlnirilor directe din play-off. Totuși, regulamentul Ligii nu specifică în mod clar dacă departajarea se face în funcție de meciurile din play-off sau și de cele jucate în sezonul regulat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.