Liga 2

Mititelu, devastat: "O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă. Regret enorm că v-am dezamăgit"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 iunie 2017

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Curtea de Apel a decis ca Mircea Sandu și Mitică Dragomir să fie achitați în dosarul dezafilierii Craiovei. 

În opinia acestuia, decizia magistaților Curții este una complet greșită și speră că, într-un viitor îndepărtat, va reuși să găsească în vreun fel veridicitatea cauzei pentru care a militat atât de mult timp.  

"O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă! În România europeană justiția este doar o iluzie! Am luptat șase ani de zile împotriva acestei organizații criminale cu speranța că totuși se face dreptate. Am fost, se pare, un naiv! 

Magistrații care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriașă povară toată viața. În plină democrație, mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro.

Oricum, vreau să știți că am făcut tot ce este posibil omenește pentru a aduce clubul înapoi, dar, din păcate, n-am reușit. Peste ani, probabil foarte mulți, se va face dreptate într-un final, însă până atunci vor fi multe suferințe. Regret enorm că v-am dezamăgit", a scris Mititelu pe pagina oficială de facebook.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.