Liga 1

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Mircea Sandu după ce a fost achitat în cazul dezafilierii Craiovei: "Procesul nu trebuia să existe, nu am avut emoţii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 15 iunie 2017

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost achitaţi în procesul privind dezafilierea Universităţii Craiova (detalii AICI), iar fostul şef al Federaţiei susţine că nu a avut emoţii legate de decizia finală.

"A fost un proces care nu trebuia să existe. Decizia ce fusese una statutară împotriva încălcării statutului. Dacă dorea să atace, Mititelu avea la dispoziţie varianta TAS. Niciodată nu am avut emoţii în privinţa deciziei finale a tribunalului pentru că atunci când ştii că nu ai făcut nimic în neregulă nu ai de ce să-ţi faci probleme.

Instanţa a făcut o analiză judecătorească excepţională şi era firesc să ne achite. Modul în care au instrumentat dosarul din septembrie până acum, felul în care au cules probele, declaraţiile, modul în care au pus întrebările au demonstrat că s-au documnetat intens pe acest caz.

Şi nu o spun doar pentru că am fost eu acum achitat. Bravo lor pentru modul în care au tratat acest caz", a spus Mircea Sandu după ce a aflat decizia instanţei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.