Campionate

Un fundaș a găsit o soluție halucinantă de a bloca adversarii » Va fi dat afară deși echipa sa a câștigat

Foto: Twitter

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 16 iunie 2017

Federico Allende, apărătorul lui Sport Club Pacífico, i-a scos din joc pe atacanții lui Estudiantes. Și echipa din liga a 4-a a învins cu 3-2 formația din Primera.

Sport Club Pacífico, locul 2 într-o serie a celei de-a patra divizii, avea șanse minime în Cupa Argentinei pe terenul lui Estudiantes La Plata (poziția a 8-a în Primera), echipa lui Verón și Dubarbier (ex-CFR).

Și totuși, a învins cu 3-2. Fundașul Federico Allende a găsit o soluție incredibilă de a-și scoate din joc adversarii. Una pentru care avea să-și piardă contractul.

"Fotbalul e pentru cei deștepți"

"I-am înțepat permanent cu un ac pe atacanții lui Estudiantes", a dezvăluit Allende postului local Vorterix Radio. "Știam că fotbaliștilor de elită nu le plac duelurile fizice, se enervează când tragem de timp sau jucăm murdar. Asta trebuia să fac. Fotbalul e pentru cei deștepți. Numai așa poți bate un club puternic".

Otero, rivalul direct, a fost victima preferată: "L-am anulat pe Otero. Probabil că mă urăște". Cum l-a caracterizat vârful lui Estudiantes? "Un mizerabil".

"Îl voi da afară pe Allende"

Președintele lui Pacífico, Hector Moncada, a fost însă mai afectat decât adversarii. Și îl va concedia pe vinovat: "Suntem devastați. Acest incident a murdărit tot ce am făcut noi bine în meci. Îl voi da afară pe Allende".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.