Campionate

Cristiano renunță la Real și pleacă definitiv din Spania din cauza scandalului cu Fiscul!

foto: reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 16 iunie 2017

Ronaldo, 32 de ani, de 3 ori câștigător al Ligii Campionilor la Madrid, e acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, ascunși în paradisul caraibian.

În ultimele zile, presa iberică a fost ocupată de scandalul "Cristiano Ronaldo". Dosarul Football Leaks dezvăluia în ianuarie că starul portughez, campion european și cu Portugalia, și cu Real Madrid, a ascuns 150 de milioane de euro (bani proveniți din drepturile de imagine) în paradisul fiscal caraibian începând din 2008, printr-o structură de companii-paravan din Insulele Virgine Britanice.

Fiscul spaniol l-a prins cu taxele neplătite în perioada 2011-2014. Patru ani în care a uitat să plătească 14,7 milioane de euro. Riscă o amendă de 28 de milioane și 7 ani de închisoare. Dacă nu va scăpa, în cele din urmă, cu suspendare.

"S-ar putea întoarce în Premier League"

"Sunt foarte calm. Am avut mereu conștiința curată", a spus căpitanul "naționalei" lusitane, dar Cristiano nu este deloc liniștit. Potrivit A Bola, cvadruplul Balon de Aur e gata să ia o decizie radicală din această cauză. "Indignat de acuzațiile Fiscului, Ronaldo vrea să abandoneze Spania. Hotărârea e definitivă, l-a anunțat deja pe președintele lui Real Madrid", a anunțat pe copertă cotidianul portughez. A Bola a aflat și în ce campionat ar putea continua CR7: "Posibil, înapoi în Premier League. Dacă nu, Serie A sau Ligue 1". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.