Liga 1

Ultima oră » Veste extraordinară pentru Dinamo: "Bokila a spus da"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 16 iunie 2017

Atacantul congolez, 28 de ani, i-a anunţat pe dinamovişti că vrea să vină în "haită", mai sunt de pus la punct detaliile înţelegerii cu turcii.

Roş-albii sunt pe cale să rezolve primul transfer al verii şi-ar putea fi o supermutare la nivelul Ligii 1: Jeremy Bokila este la o semnătură distanţă de a veni la Dinamo.

Congolezul şi-a dat acordul de a lucra din nou sub comanda lui Cosmin Contra - atacantul a marcat golul decisiv în finala Cupei României în tricoul Petrolului, primul trofeu din cariera de antrenor a lui "Guriţă" -, jucătorul urmând să câştige 15.000 de euro pe lună în ediţia 2017/2018. Apoi, din următorul campionat, suma poate creşte, va fi o renegociere.

Bokila a transmis că vrea să vină să-şi relanseze cariera în România, a mai rămas doar ca impresarul său să stabilească detaliile despărţirii de Akhisarspor.

Turcii vor o sumă de bani pentru transferul definitiv al africanului, nu ţin să continue cu Jeremy, dar agentul congolezului le-a propus varianta împrumutului pe o perioadă de 6 luni sau un an cu opţiune de cumpărare definitivă din partea lui Dinamo.

Rămâne ca "otomanii" să ofere răspunsul oficial în week-end, cum li s-a transmis bucureştenilor.

"Referitor la Bokila, din punctul nostru de vedere ne-am inţeles cu agentul, care trebuie să rezolve problema în Turcia. Va fi un împrumut"
Cosmin Contra, la TV Digi Sport

5 meciuri
a strâns atacantul de picior stâng la turci, doar 122 de minute în total, fără niciun gol

200.000 €a ajuns cota lui Bokila, după ce în 2013, când a câştigat Cupa României, transferându-se apoi la Terek Groznâi, valora 2,8 milioane de euro

3 fotbaliști
şi-au prelungit contractele în această vară cu Dinamo: Penedo, Romera şi Oliva

2 jucători
au declinat ofertele clubului, Palici, care se va transfera în ţările arabe, şi Dielna, care a mai solicitat timp de gândire

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.