Liga 1

FOTO Nistor și-a surprins colegii cu noul look + Tatuajele dinamoviștilor: "Credința ta să fie mai mare decât temerile"

+7 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  vineri, 16 iunie 2017

Dinamoviștii sunt pasionați de tatuaje, pe care le afișează în cantonamentul din Slovenia, la ședințele de pregătire pentru noul sezon.

Iustin Popescu și-a tatuat pe ambele gambe câteva citate. Pe piciorul stâng scrie: "Credința ta să fie mai mare decât temerile". Pe celălalt picior e tatuat: "Credința face lucrurile să fie posibile. Dragostea face toate lucrurile să fie ușoare. Speranța face toate lucrurile să funcționeze".


Iustin Popescu și tatuajele sale

Jucătorul argentinian Maxi Oliva și-a tatuat pe piciorul stâng o gheată de fotbal. 

Tatuajul lui Oliva

Printre cei mai tatuați dinamoviști se numără Steliano Filip, care are unul în stilul lui Dybala. În plus, și-a scris pe antebraț numele soției, Bianca Marina, și al fetiței, Anais Sophie. Fundașul "câinilor" mai are și alte tatuaje, dar acesta e cel mai special pentru el.

Și Sergiu Hanca are mai multe tatuaje, unul dintre ele fiind pe gamba piciorului drept. Acolo are tatuat chipul unui câine, o nouă dovadă de devotament față de clubul la care joacă și pe care îl susține de mic.

Dan Nistor nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu un nou look la antrenamentul lui Dinamo. Acesta și-a surprins colegii după ce a apărut cu creastă și cu toate tatuajele la vedere.

Mai multe imagini, în galeria foto!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.