Liga 1

OFICIAL » FCSB s-a despărțit de încă doi jucători! Numărul fotbaliștilor plecați a ajuns la 4

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iunie 2017

FCSB a anunțat pe pagina de Facebook despărțirea de Sulley Muniru, fotbalist intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali în urma evoluțiilor modeste din ultimul sezon, dar și a conflictului cu Florin Tănase. Totodată a fost anunțat faptul că lui Moke nu îi va fi prelungit contractul. 

Fotbalistul ghanez este al 4-lea jucător care pleacă după Robert Vâlceanu (Astra)Wilfried Moke (liber de contract) și Gabriel Tamaș (Hapoel Haifa). 

"Mulţumim, Sulley Muniru! FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Sulley Muniru pentru rezilierea contractului pe care jucătorul îl avea cu clubul nostru.

Mijlocaşul ghanez li s-a alăturat, astfel, lui Gabriel Tamaș şi Wilfried Moke pe lista fotbaliştilor care au părăsit Steaua în această vară, primul reziliind, de asemenea, contractul, iar celui de-al doilea nefiindu-i activată clauză de prelungire a înţelegerii.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Sulley pentru contribuţia avută în cei doi ani petrecuţi la echipa noastră şi îi urează mult succes pe viitor", se arată pe pagină de Facebook a FCSB-ului.

4 goluri 
în 61 de partide a strâns Sulley Muniru la FCSB în toate competițiile în cele două sezoane 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.