Campionate

Se pregătește trădarea ce ar zgudui fotbalul mondial » Super-mutare la Real Madrid, dacă pleacă Ronaldo

Foto: Reuters

Articol de Cristian Stan  —  sâmbătă, 17 iunie 2017

Florentino Perez își dorește să facă o revoluție pe piața de transferuri din această vară în cazul în care superstarul echipei, Cristiano Ronaldo, intenționează să părăsească Real Madrid din cauza problemelor cu fiscul spaniol.

Publicația spaniolă Don Balon dă ca ținte pentru madrileni în această vară trei jucători: Aubameyang, Dybala și Neymar. Dacă în cazul lui Aubameyang transferul nu ar fi foarte dificil de realizat, ținând cont că jucătorul lui Dortmund a declarat că își dorește să ajungă în curtea madrilenilor, ultimele două transferuri ar reprezenta adevărate ''bombe'' dacă s-ar face.

Ziarul respectiv scrie că Perez pregătește între 180 și 200 de milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilian pe "Santiago Bernabeu" și ar realiza astfel o trădare ce nu s-a mai văzut de la transferul lui Figo din 2000, atunci când portughezul părăsea Barcelona pentru Real Madrid în schimbul a 60 milioane euro, sumă-record la acea vreme.

Deși are contact până în 2021, sursa citată scrie că brazilianul a ajuns la maturitatea fotbalistică și își dorește să iasă din umbra lui Messi, iar Real Madrid ar fi oportunitatea perfectă pentru a deveni starul echipei.

Surse: express.co.uk, donbalon.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.