Liga 2

CSA a ajuns la un acord pentru a prelua jucătorii altui club: "Am vrut să îl ajut pe Marius Lăcătuș"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 June 2017

CSA Steaua a ajuns la un acord cu Regal Sport Club pentru a prelua jucătorii generației 1995 de la echipa bucureșteană. Informația a fost confirmată de Florin Răducioiu.

Răducioiu se ocupă de coordonarea antrenorilor de la Regal Sport, echipă aflată în Liga IV. 

"E adevărat. Echipa de '99 va juca pentru Steaua. S-a ajuns la o înțelegere. Marius Lăcătuș îmi este un prieten extraordinar, este o legendă a fotbalului românesc. Am vrut să îl ajut.

Sper și îi doresc să facă o treabă bună acolo și să ajungă în câțiva ani în Liga I", a spus Răducioiu, citat de TV Sport ro.

În prima parte a lunii mai, Gazeta Sporturilor a intrat în posesia documentelor dintre Regal Sport și CSA Steaua prin care primul club le propune roș-albaștrilor un lot de 28 de fotbaliști și 2 antrenori (detalii AICI). 

Toți cei 28 de fotbaliști propuși de Regal Sport sunt născuți în 1999 și 2000, iar cel mai scump este fundașul central Ștefan Pădureț, 18 ani, fotbalist de lot național, cotat la 4.500 de euro. Condiția pusă de oficialii lui Regal era ca echipa să nu promoveze.

Regal Sport a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea în Liga IV, în seria în care primul loc a fost ocupat de Progresul Spartac, echipă calificată pentru barajul de promovare.

După spusele oficialilor steliști, CSA Steaua va porni în sezonul următor din Liga IV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.