Liga 1

O formație din Liga 1 ia în calcul o cerere inedită: "Vrem să mai stăm în pregătire prima și a doua etapă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iunie 2017

Ionuț Popa a declarat că ia în calcul să adreseze o cerere Ligii pentru ca echipa sa să stea în pregătire în primele două etape, având în vedere că ACS Poli a terminat sezonul în perioada în care celelalte formații din Liga 1 au plecat deja în cantonamente.

Tehnicianul se plânge că jucătorii săi au avut doar trei zile libere după barajul cu UTA, pentru rămânerea în primul eșalon, câștigat de timișoreni cu 5-2 la general.

"Mă gândeam să cer să mai stăm în pregătire prima etapă și a doua, să le amânăm, că doar trei zile libere am avut. E diferență mare între prima ligă și liga a doua. Era normal să batem UTA, e diferență mare de valoare", a dezvăluit Ionuț Popa la Sport Total FM.

Antrenorul a vorbit și despre situația sa la echipă și despre transferurile care ar trebui făcute. 

"Mi s-a propus să rămân înainte de baraj, înainte să se termine sezonul, dar le-am spus să se termine sezonul cu bine și mai vedem. Trebuie să aducem 5-6 jucători pentru a-i înlocui pe cei mai bătrâni de care ne vom despărți, că nu vor mai putea ține ritmul la acest nivel", a adăugat Popa.

 Noul sezon al Ligii 1 va începe pe 15 iulie, ceea ce înseamnă că ACS Poli va avea la dispoziție doar o lună de zile pentru pregătirea de vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.