Liga 1

EXCLUSIV CFR a mai făcut un transfer » A bătut oficial palma cu Silviu Lung jr! La Astra vor ajunge la schimb Nascimento și Nouvier

Silviu Lung junior este din 2011 la Astra, timp în care a câştigat un campionat, o Cupă şi o Supercupă a României cu giurgiuvenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 June 2017

Silviu Lung junior părăseşte Astra pentru a veni sub comanda lui Dan Petrescu în Gruia, în timp ce Nascimento şi Nouvier vor sosi, în schimb, la Giurgiu.

S-a făcut schimbul verii între CFR Cluj şi Astra: Silviu Lung junior soseşte în Ardeal, în timp ce Nascimento şi Bryan Nouvier ajung la Giurgiu. Cele două părţi s-au pus la punct pentru suma pe care cei din Gruia trebuiau să o plătească giurgiuvenilor. Lung junior va merge în Slovenia, dar la Maribor, din 24 iunie, alături de CFR Cluj .

42 de meciuria apărat Lung junior sezonul trecut în toate competiţiile, încasând 47 de goluri

Goalkeeper-ul a decis să nu mai aştepte ofertele din străinătate şi să o aleagă pe cea a clujenilor. La Giurgiu, în locul său vor ajunge Nascimento şi Nouvier, indezirabili în ultima perioadă în Gruia. Odată cu plecarea lui Lung jr, Plamen Iliev va deveni, astfel, titularul postului la Astra.

Edward Iordănescu a insistat cel mai mult în ultima vreme pentru transferurile la Astra ale lui Nascimento și Nouvier.

Super-banii câştigaţi de Silvică la Cluj

- 100.000 de euro primă de instalare
- 100.000 de euro înainte de următorii doi ani din contract
- 10.000 de euro salariu lunar
- 1.000 de euro meciul în care nu primeşte gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.