Amicale

VIDEO+FOTO Hagi, dezavantajat în primul amical al verii! Viitorul a pierdut în fața lui Inter Baku, în Turcia

+13 Foto
Foto: FCViitorul.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iunie 2017

Viitorul a jucat astăzi primul meci amical din cantonamentul din Turcia, însă campioana României s-a văzut învinsă de formația azeră Inter Baku, scor 1-2.

Formația care a terminat pe locul 3 în campionatul din Azerbaidjan a deschis scorul după un penalty inexistent! Rîmniceanu a comis un fault în afara careului, însă arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, iar Rauf Aliev a marcat în minutul 24.

Două minute mai târziu, George Țucudean a restabilit egalitatea cu un șut de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Samir Zargarov, în minutul 87, după o lovitură de cap din interiorul careului.

Au evoluat pentru FC Viitorul: Rîmniceanu (46 Buzbuchi) - Dumitraș (46 Lopez), Hodorogea (46 Băluță, 68 Boboc), M. Constantin (46 Boli), Panait (46 Rădoi) - Ciobanu (46 Roșu), Mladen (46 Iacob), Vînă (46 Purece) - Chițu (46 Stoica), Țucudean (46 Morar), Herea (46 Cicâldău; 68 Grecu).

Marți, Viitorul va juca împotriva unei alte echipe din Azerbaidjan, FK Zira (locul 4), de la ora 17:00. Întâlnirea de azi a avut loc la baza de pregătire din Turcia, Fenerbahce Topuk.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.