Liga 2

VIDEO Echipele de tradiție din România, tot mai aproape de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc » Rezultatele înregistrate în barajul pentru promovare

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 June 2017

Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Farul și Oțelul Galați sunt echipele de tradiție care au disputat sâmbătă prima manșă din barajul pentru promovarea în liga a treia.

Petrolul Ploiești a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Dentaș Tărtășești, într-un meci în care peste 1.500 de fani ai "lupilor" și-au încurajat echipa de pe marginea terenului (detalii+foto AICI).

Toader, Prunescu și Popescu au marcat pentru petroliști, care sunt la un pas de accederea în liga a treia, la doar o zi după ce echipa a câștigat licitația pentru cele 6 mărci ale vechii echipe.

"U" Cluj s-a impus pe teren propriu cu un zdrobitor 8-0 în fața celor de la FC Lăpușul Târgu Lăpuș, într-o partidă jucată pe Cluj Arena la care au asistat 3.500 de suporteri clujeni.

Dorin Goga a marcat de patru ori, Brian Lemac a reușit o "dublă", iar ceilalți doi marcatori ai Universității au fost Hâmpea și Takacs.

Farul Constanța a câștigat la scor deplasarea cu echipa tulceană Pescărușul Sarichioi Jr., scor 7-2, după ce a condus cu 2-0 încă din minutul 5.

Alexandru Grigoraș a marcat de trei ori, fostul stelist Dorel Zaharia a înscris de două ori, iar Florea și Măgureanu au completat tabela în dreptul constănțenilor.

Oțelul Galați a pierdut surprinzător în deplasarea cu gruparea ieșeană Unirea Mircești, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost înscris de Cătălin Scrab.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, pe 24 iunie, de la ora 17:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.