Liga 1

"Spărtura" din lot » FCSB are de rezolvat o mare problemă înaintea startului sezonului! Punctul fragil ignorat de Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 iunie 2017

Achizițiile pe care le-a realizat Becali în vara asta nu au ținut cont de posturile de pe care au fost dați afară jucători.

  • Au venit Budescu, unul dintre cei mai buni atacanți din campionat, Junior Morais, un fundaș stânga bine cotat, și stoperul Larie;

Dar centrul apărării a constituit o problemă în sezonul trecut, iar problema s-a agravat acum, când au fost dați afară doi fundași și a venit unul singur.

Bălașa, Momcilovici și Larie sunt soluțiile lui Dică pentru apărare. Cu mențiunea că doar ultimul a jucat în mod constant stoper în ultimii ani.

Bălașa a fost folosit ba în centru, ba pe dreapta, iar Momcilovici a jucat doar fundaș stânga. E reprofilat "central" din două motive: pe stânga a apărut Junior Morais, iar la capitolul stoperi e destul loc liber.

Dică și Mihai Stoica mai caută o soluție din străinătate, un fundaș central care să fie liber de contract și să ofere garanția că e peste jucătorii aflați deja în lot pe acest post.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.